مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

 واریز ۲ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان آبان ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۳۹۳۰۴
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۷
 واریز ۲ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان آبان ۱۴۰۱
عضو هیات مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۲ هزار و ۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان که از دوم مهر تا اول آبان ۱۴۰۱ بازنشسته شدند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، از صندوق ذخیره فرهنگیان، حمید باقرنژاد در این خصوص اظهار کرد: این مبلغ شامل واریزی عضو، واریزی تعهد دولت و سود ناشی از فعالیت‌های اقتصادی موسسه است که به حساب ۶ هزار و ۳۹۵ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بوده‌اند، واریز شده است.

وی افزود: سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ نیز پس از برگزاری مجامع شرکت‌ها و مجمع عمومی سالیانه موسسه، به حساب این افراد واریز خواهد شد.

معاون مالی و سرمایه انسانی موسسه با تاکید بر تحول در ساختار امور اعضا در موسسه و نظام پرداخت سهم‌الشرکه اعضای بازنشسته از سه ماه به کمتر از یک‌ماه، گفت: در راستای حفظ کرامت فرهنگیان عضو، پرداخت سهم‌الشرکه اعضای این موسسه در سریع‌ترین زمان ممکن و بین ۱۵ تا ۲۰ روز پس از بازنشستگی و دریافت اطلاعات به حساب آن‌ها واریز شده است در حالی که قبلا حدود سه ماه طول می‌کشید.

وی اظهار داشت: این اولین وجوهی است که فرهنگیان بازنشسته قبل از برقراری حقوق مستمری ایشان از سوی سازمان بازنشستگی کشوری، دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۸۶ درصد از فرهنگیان شاغل عضو موسسه هستند، تاکید کرد: سایر فرهنگیانی که هنوز عضو صندوق نشده‌اند می‌توانند نسبت به عضویت در موسسه اقدام کنند تا از خدمات و سودآوری این مجموعه بزرگ اقتصادی بهره‌مند شوند.

طرح بیمه‌نامه مستمری ویژه بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان

عضو هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین از اجرایی شدن طرح بیمه‌ای با همکاری شرکت بیمه معلم به منظور پرداخت مستمری به فرهنگیان بازنشسته عضو موسسه از محل سهم‌الشرکه آن‌ها خبر داد و گفت: مزایای این طرح شامل مستمری مادام‌العمر، پوشش فوت، سود سالانه، پرداخت وام و ... خواهد بود.

باقرنژاد با توصیه به فرهنگیان برای ادامه عضویت در موسسه پس از بازنشستگی به منظور بهره‌مندی از مزایای این طرح، افزود: هدف این طرح، نگاه ویژه موسسه به نیاز‌های فرهنگیان بازنشسته در بحث کیفیت سلامت و افزایش مستمری در دوره بازنشستگی است.

وی با اشاره به مزایای بیمه مستمری برای بازنشستگان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: پرداخت مستمری ماهانه به حساب بیمه‌شده یا ذینفع به نسبت سرمایه شخص سی روز پس از ثبت‌نام، پوشش فوت عادی و فوت بر اثر حادثه، وام با کارمزد پایین و بدون ضامن دو سال پس از ثبت‌نام، سود سالانه تضمینی قابل برداشت، سود مشارکت سالانه قابل برداشت از مزایای این طرح است.

عضو هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: از سایر مزایای این طرح می‌توان به امکان برخورداری از مزایای بیمه درمان تکمیلی با پرداخت حق بیمه اندک و همچنین استفاده از تخفیف بیمه‌ای در رشته‌های مختلف از جمله بیمه ثالث و بدنه خودرو و آتش سوزی و .... اشاره کرد.

برای اطلاع از جزییات این طرح به وب سایت موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به نشانی www.szf.ir مراجعه یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۴۲۳۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->